Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mileboc/public_html/vilkenapp/qa-include/qa-db.php on line 66
Skulle villa ha ett tips för bättre Blluetooth min Iphone 4 bara tappar kontakten - VilkenApp.se Fråga om något annat än appar? Fråga på Support123.se
  • Registrera

VilkenApp.seon

Här kan du fråga efter appar till iPhone, iPad, WP7 och Androidmobiler. Du får svar från andra medlemmar på sajten.

Kanske letar du efter ett bra spel inom en viss genre eller en nytto-app?

Du kan fråga utan att registrera dig, men som registrerad medlem har du fler möjligheter på sajten, slipper re-captcha och kan samla statuspoäng.

Du kan använda Facebook som inloggning, om du vill.

Följ gärna @vilkenapp på Twitter. Nya frågor twittras, dock max 1 fråga var 30:e minut.

Problem, tips, kommentarer? Kontakt


1. Anders (7,380)

2. LindeJens (1,220)

3. Knasolsson (750)

4. Registrerad använda (280)

5. Doc (260)

6. scarymary (240)

7. janiha (240)

8. pagano (220)

9. thorse (220)

10. Petter Bodén (210)

Skulle villa ha ett tips för bättre Blluetooth min Iphone 4 bara tappar kontakten

0 röster
ställdes 4 mar, 2011 i iPhone av Anonym
   

Vänligen logga in eller registrera dig för att besvara denna fråga.

6 Svar

0 röster
Vad är det för annan enhet som du (bluetooth-)kopplar din iPhone till? Du är medveten om att räckvidden är max 10 meter antar jag.
besvarad 16 mar, 2011 av Anders (7,380 poäng)
0 röster
Hej Anders. Jag har provat olika Jabra den som jag har nu är en Jabra Stone. Jag måste ha telefonen nära jabran (bröstfickan) om jag har den i väskan  som sitter på skärpet på byxorna så hör inte folk vad jag säger dom säger att jag hörs skrapit och hackit eller inte alls.
MVH Bernt
besvarad 17 mar, 2011 av Anonym
0 röster
Hej, jag kör med Ericssons HBH-PV703, jättebra ljud och bra räckvidd - däremot tappar iPhone bort den ibland (inte när man pratar), t.ex om jag skall svara så funkar det inte, eller om jag skall ringa nån så kör den automatiskt med telefonen, om jag då trycker på BlueTooth-knappen på telefonen försvinner ljudet från luren och finns ingenstans !!
besvarad 14 apr, 2011 av thorse (220 poäng)
0 röster
Jag har Plantronics Voyager PRO + och den funkar hur bra som helst. Har aldrig tappat kontakten med min iPhone4. Har flera kollegor som använder det och tycker likadant.

LindeJens
besvarad 13 maj, 2011 av Anonym
0 röster
Hej och tack Lindejens för ditt tips jag köppte en Voyager PRO+
Funkar klockrent till iphone 4 äntligen efter jag tror jag provat 7 olika
MVH Bernt
besvarad 27 maj, 2011 av Anonym
0 röster
hej.
jag har ett plantronics voyager pro+ och har samma problem som du har haft med dom andra, att det hela tiden blir störningar och att jag försvinner för den jag pratar med om jag inte har telefonen väldigt nära. jag har nu både fått headsetet och telefonen utbytt men problemet finns fortfarande kvar....misstänker att iphone 4 har ngt allvarligt problem med sin bluetooth!! jag är rätt trött på detta och hoppas verkligen att dom har fixat detta när iphone 5 kommer annars byter jag till någon annan telefontillverkare.
besvarad 29 maj, 2011 av Anonym
...